Filminspelning av Rallybrudar
 
 

NU PÅGÅR INSPELNINGEN AV RALLYBRUDAR

Som ni kanske har läst i pressen eller sett på TV, bl. a. i Landet runt den 1 december, så är nu inspelningen av filmen Rallybrudar i full gång. Det blir inte premiär till jul i år men väl någon gång under nästa år. Inspelningen lär vara den största och mest påkostade som pågår i landet. Från T&H har hittills Jörgen Einar, Bosse Lindman och undertecknad medverkat med våra bilar. Jörgen har varit ute och åkt i PV:n med Eva Röse, som spelar en av huvudrollerna i filmen. Bitvis gick det nog undan eftersom resan slutade med att de sköt motorn. Jörgens försök att skrämma Eva lär dock ha misslyckats totalt. Ryktet säger att Jörgen skall göra ett nytt försök i början på nästa år, då med P 1800:an.

Rallybrudarna
"Rallybrudarna" ankommer till målet på Hagforsrallyt

Bosse och jag var lördagen den 17 november uppe i Hagfors i Värmland där man bl. a. filmade prisutdelningen efter Hagforsrallyt. Våra bilar stod under hela dagen, tillsammans med andra trevliga tidstypiska bilar, uppställda på målplatsen för rallyt. Bosse medverkade även som statist i sin tidstypiska, tjusiga, ljusblå tävlingspyjamas.

Söndagen därpå var det dags för nya inspelningar, denna gång i Pershyttan utanför Nora. Bosse var tyvärr förhindrad att vara med pga. sina engagemang i Bilsportmässan i Älvsjö men Göran Dahlén, som eg. äger bilen, var där med 93:an. Jag var naturligtvis också där med min blåa 61:a. Den här gången handlade det om serviceuppehåll under Bergslagsrallyt. Under huvuddelen av dagen stod bilarna uppställda på serviceplatsen, men avslutningsvis blev vi alla filmade när vi startade på första specialsträckan efter serviceuppehållet. Vi får väl se om någon av oss kommer med i filmen. Den här gången medverkade även jag som statist i form av äldre applåderande man!

Bobby Wahren

 
 
 
 
Rallybrudarna
 
 
Marie Robertson och Eva Röse
 
 
Rallyfordon
 
 
Bosses 93:a och Bobbys 1200
 
 
Filmprylar
 
 
Mycket prylar går det åt för att spela in film
 
 
Serviceplatsen
 
 
Service-platsen i Bergslagsrallyt
 
 
Brudarna anländer
 
 
Brudarna anländer i sin fabriks-Citroën och statisten Bobby applåderar!
 
 
Intervju
 
 
"Press-Loffe" intervjuar
 
 
Förberedelser
 
 
Förberedelser för nästa scen
 
 
Saabar
 
 
Två härliga Saabar (varför är inte ni med i T&H?)
 
 
Bobby
 
 
Gammal bil - gammal man i väntan på start på ss
 
 
Eva
 
 
Så här lycklig såg Eva ut inför åkturen med Jörgen
 
 
 
 
...och så här såg det ut innan motorn tackade för sig!
 
 

Fortsättningen på reportaget om Rallybrudar.

 
 
Tillbaka!